Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 14% typ rutknäcke
🥖
Bröd
74%
Kolhydrater
11%
Protein
8%
Fibrer
7%
Fett
kolhydrater
protein
fett
fibrer
syror
alkohol
Kolhydrater:
65,3 g
Protein:
10 g
Fibrer:
14,2 g
Fett:
2,6 g
Välj vikt:
Per 100 g
Per 200 g
Per 300 g
Per 400 g
Per 500 g
Energi:
356 kcal
Kolhydrater:
65,3 g
varav
socker
:
1,2 g
Protein:
10 g
Fibrer:
14,2 g
Fett:
2,6 g
varav
mättat fett
:
0,4 g
varav
enkelomättat fett
:
0,3 g
varav
fleromättat fett
:
1,2 g
Vitaminer
Folat
: 82,8 µg
27,6% av DRI
Vitamin B6
: 0,3 mg
21,43% av DRI
Tiamin
: 0,22 mg
20% av DRI
Riboflavin
: 0,22 mg
15,71% av DRI
Niacin
: 1,01 mg
6,31% av DRI
Vitamin E
: 0,74 mg
6,17% av DRI
Mineraler
Fosfor
: 325 mg
46,43% av DRI
Magnesium
: 95 mg
25,33% av DRI
Zink
: 2,43 mg
24,3% av DRI
Kalium
: 470 mg
23,5% av DRI
Järn
: 2,89 mg
20,64% av DRI
Salt
: 1,2 g
20% av DRI
Kalcium
: 50 mg
6,25% av DRI
Jod
: 6,8 µg
4,53% av DRI
Selen
: 1,48 µg
2,69% av DRI
Kolhydrater
Socker
: 1,2 g
1,33% av DRI
Fett
Mättat fett
: 0,4 g
2% av DRI
Mer bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 15,5% typ Husman
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 18% typ Ryvita mörkt
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn vete m. vallmofrö fibrer 5,5%
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 14,5% typ Vika
🥖 Bröd
Källa: Livsmedelsverket